home
kampsportslabbet
Om Kampsportslabbet
På Kampsportslabbet erbjuder vi personlig träning och exklusiv träning i små grupper med specialutbildade och licensierade personliga tränare. Vårt fokus är funktionell träning som involverar muskler i hela kroppen och som ger snabba resultat.

Vi jobbar med ett helhetskoncept med inriktning mot funktionell träning och kostrådgivning där du får individuellt stöd och coaching som matchar dina mål. Vår målsättning är att du ska få den bästa träningsupplevelsen varje gång, att du ska inspireras att nå dina mål och att din träning ska ge just de resultaten du vill ha.


Kampsportslabbet drivs av Kevin Arroyo som har flera års erfarenhet som personlig tränare, och har gått flera specialutbildningar inom personlig träning och kostrådgivning. Kevin är diplomerad Regional Strength Coach genom det internationella certifieringsprogrammet hos den världsberömde styrkecoachen Charles Poliquin som är en efterfrågad utbildare och tränare av olympiska medaljörer världen över.

Kevin handplockades till Balance Training av Daniel Westling där han jobbade som personlig tränare och höll klasser i bland annat kampsport och kettlebells. Han har även arbetat som PT och instruktör på Master Training och och Metropolis Health Club.

Kevin är även en av landets främsta tränare inom kampsport och har i flera år arbetat som både kampsportsinstruktör och personlig tränare. Han är tidigare nordisk mästare i sanshou och har även vunnit SM-guld och EM-silver. Idag är han också landslagscoach för svenska landslaget i sanshou.

Kevin har även svart bälte i Taekwondo och har genomgått utbildningarna Eleiko Kettlebell Fitness och Eleiko Kettlebell Advanced, samt Stroops Master Trainer.


Läs mer om våra Personliga Tränare >>SAMARBETSPARTNERS

adidas logotype Adidas – Adidas Sverige AB
www.adidas.se >>
Budo fitness Budo & Fitness – Sveriges ledande sportbutikskedja inom kampsport och fitness.
www.budofitness.se >>
Diablito DIABLITO – Allt inom Grafisk Kommunikation. Webdesign, trycksaker, rörlig bild, illustrationer, foto, logotyper och företagsprofilering.
www.diablito.se >>ref stockholm logo REF Stockholm Sweden – Professional haircare products.
www.refstockholm.com >>
Roik Jonas Gustin leg. naprapat – Rygg & Idrottsskadekliniken i Stockholm med verksamma terapeuter inom naprapati, kinesiologi & massageterapi.
www.roik.nu >>                                   
Vimeo
youTube
faceBook

Kampsportslabbet

© 2018 Kampsportslabbet

www.kampsportslabbet.se
E-post: kevin@kampsportslabbet.se

Webdesign: DIABLITO