Kevin Arroyo

Personlig Tränare, Diplomerad Regional Strength Coach – Poliquin, Stroops Master Trainer och grundare av Kampsportslabbet.

Kevin har under flera år jobbat som PT och coach, och har under den tiden skapat ett vinnande koncept för att komma i form med hjälp av träning och kost.
Kevin är diplomerad Regional Strength Coach genom det internationella certifieringsprogrammet hos den världsberömde styrkecoachen Charles Poliquin, som är en efterfrågad utbildare och tränare av olympiska medaljörer världen över.
Kevin handplockades till Balance Training av Daniel Westling där han jobbade som personlig tränare och höll klasser i kampsport och kettlebells. Han har även arbetat som PT och instruktör på Master Training och och Metropolis Health Club.
Kevin är även en av landets främsta tränare inom kampsport och har i flera år arbetat som kampsportsinstruktör. Han är tidigare nordisk mästare i sanshou och har även nio SM-guld och ett EM-silver. Idag är han också landslagscoach för svenska landslaget i sanshou. Kevin har även svart bälte i Taekwondo och har genomgått utbildningarna Eleiko Kettlebell Fitness och Eleiko Kettlebell Advanced, samt Stroops Master Trainer.